Natuurkracht

De magie van de natuur

Onze voorouders hadden een diepe verbinding met de natuur en haar krachtenergie. De helende, zuiverende kracht en schoonheid van de natuur werkt diep op je in. Eckhart Tolle – en velen met hem – merkte op dat die schoonheid onze redding is.

De natuur heeft energiepunten en energielijnen. Op die plekken vinden we al duizenden jaren krachtplekken. Ze zijn een onderdeel van het energienetwerk van de aarde. Al in de oudheid worden op dit soort plekken steencirkels en grafheuvels gebouwd en wordt er samengekomen voor gemeenschappelijke functies zoals vieren, eren, communiceren, handelen, rituelen en dergelijke. 

Wie krachtplaatsen bezoekt, weet dat oude, fascinerende krachtplaatsen hun oorspronkelijke kracht en vitaliteit hebben behouden.  Wie hiervoor openstaat, ervaart bij een bezoek zeker heling en vernieuwing. Je keert geestelijk vernieuwd terug, vol frisse inspiratie en inzichten.

 

Waarom krachtplaatsen?

Onder invloed van drukte en stress raken we afgestompt en beleven we niet meer de betoverende schoonheid van de natuur, de Aarde en de Kosmos, waar we deel van zijn. Omdat we van de natuur en haar wonderen afgesloten zijn, raken we sneller door het kunstmatige en negatieve beïnvloed.  Dat lijdt tot geestelijke en lichamelijke gezondheidsproblemen. En tot een afname van geluk, inspiratie en energie. 

Krachtplaatsen in de natuur zijn tijdloze, geestelijke oases, waar ook wij de hard nodige kracht, vernieuwing en bezieling aan kunnen ontlenen.

Krachtplaatsen in de natuur zijn tijdloze, geestelijke oases, waar ook wij de hard nodige kracht, vernieuwing en bezieling aan kunnen ontlenen.

Op Oale Groond

Ik reis al mijn hele leven naar krachtplaatsen over de hele wereld. In het begin, was dat niet bewust. Dat waren gewoon vanzelf de plekken die mij aantrokken. Tot dat ik begon te begrijpen dat er een energiegrid over de aarde heen ligt en veel onderzoek begon te doen naar de ervaring met het vinden en voelen van krachtige plaatsen.

Het is voor mij een levenslange passie om oude culturen en hun heiligdommen te bezoeken. Ze brengen mij naar plekken waar je wordt geïnspireerd of opgeladen. Je loopt er vol met oud geluk en nieuwe energie en een grote verbinding met de mystiek van het verleden. 

Op zoek naar een krachtplek om te gaan wonen en om in mijn werk te integreren, kwam ik in Twente terecht. En ik voelde meteen, dit is oude grond, dit is krachtig. Het is niet voor niets dat ze zelf aangeven, we zijn hier op Oale Groond. 

Deze ervaring wil ik delen en beschikbaar stellen voor anderen. De twee events die ik heb samengesteld nemen plaats op krachtplaatsen van duizenden jaren oud. 

 

OERKRACHT