Mijn kracht

Op Oale Groond

Ik reis al mijn hele leven naar krachtplaatsen over de hele wereld. In het begin, was dat niet bewust. Dat waren gewoon vanzelf de plekken die mij aantrokken. Tot dat ik begon te begrijpen dat er een energiegrid over de aarde heen ligt en veel onderzoek begon te doen naar de ervaring met het vinden en voelen van krachtige plaatsen.

Het is voor mij een levenslange passie om oude culturen en hun heiligdommen te bezoeken. Ze brengen mij naar plekken waar je wordt geïnspireerd of opgeladen. Je loopt er vol met oud geluk en nieuwe energie en een grote verbinding met de mystiek van het verleden. 

Op zoek naar een krachtplek om te gaan wonen en om in mijn werk te integreren, kwam ik in Twente terecht. En ik voelde meteen, dit is oude grond, dit is krachtig. Het is niet voor niets dat ze zelf aangeven, we zijn hier Op Oale Groond. 

Deze kennis en krachten wil ik delen en beschikbaar stellen voor anderen. De twee events die ik heb samengesteld nemen plaats op krachtplaatsen van duizenden jaren oud. 

Werken met bedrijven 

Ik heb meer dan 25 jaar corporate, internationaal, business & board ervaring. Bij financiële dienstverlening, telecom, IT, accountancy, energie en food & agri organisaties in Brand en Reputation Building.

Ik ben gespecialiseerd in het veerkrachtiger en creatiever maken van merken, teams en organisaties in tijden van verandering. Dit doe ik door samenwerking te verdiepen en verbeelding te stimuleren, zodat bedrijven hun bedrijfsstrategieën, -doelen en -waarden kunnen realiseren en naleven.

Ik heb een passie voor het ontsluiten van het menselijk potentieel. Ik doe dat door de integratie van de kracht van stamculturen, de neurowetenschap, het evolutionair bio-bewustzijn en de Jungiaanse psychologie. In allerlei formats, maar altijd om een unieke en ervaringsgerichte ervaring neer te zetten. 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

De Tovenaar in mij

Mijn eigen dominante Jungiaanse archetype is de tovenaar. Als tovenaar transformeer ik ‘wat als’ in realiteit. Ik laat hoop, verlangens en dromen uitkomen met ongeëvenaarde visies op succes.

Ik creëer oplossingen en ervaringen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken.  Ik word gedreven door een verlangen om te transformeren. Mijn visies werkelijkheid zien worden is een van mijn grootste inspiraties.

In mijn werk met mensen en in teams gebruik ik archetypes. Het begrip archetype wordt vaak uitgelegd als ‘oerbeeld’: herinneringen uit het collectief onbewuste van de hele mensheid die in elke mens opgeslagen liggen en geactiveerd kunnen worden.

Toch is het woord ‘oerbeeld’ misleidend. Het woord beeld geeft namelijk iets statisch aan en dat is het archetype niet. Een archetype is in wezen namelijk een gedragspatroon waar je een voorkeur voor hebt.  

Bewust omgaan met je archetypes is dus ook een Oer-Intelligentie. 

 

 

OERKRACHT