Archetype-coaching

Ervaar je oerkracht met 1-op-1 coaching op oude grond

Je reist samen mij, 2000 jaar terug naar de tijd dat Germaanse en Keltische stammen in Twente en omgeving leefden. Tijdens dit individuele coachingtraject leer je de waarde kennen van hun tradities, verhalen en wijsheid voor ons eigen leven nu. En ontdek je je eigen oerkracht.

 

Zo activeer jij je eigen oer-DNA
Onze verre voorouders waren verbonden met de natuur, met elkaar en met de kosmos. Zij hadden toegang tot hun intuïtie en diepe wijsheid. Samen gaan we op pad om te ontdekken hoe zij dat deden met mythes, symbolen, rituelen en vieringen. En zo ontdek jij je eigen oerkracht en dieper gelegen identiteit. Je komt veel meer te weten over wie je bent, wat je missie is en waar je energie van krijgt. Allemaal op Germaanse en Keltische wijze.

Dit is een maatwerktraject met vijf coachingsessies, afgestemd op jouw vraagstukken en levenspad. Ik werk als coach onder andere met archetypes, natuurelementen en het Keltisch levenswiel. Alle sessies vinden buiten in de natuur plaats.

Meer over archetype- en natuur-coaching

Ik ben geschoold als archetype-coach en natuur-coach. Ik bied je begeleiding op maat, tijdens dit coachingtraject van verkenning, verdieping, verbinding en verbeelding. We gaan samen op pad, buiten in de natuur.

Als basis werk ik met de kracht van archetypes en de elementen. Aan de hand van je dominante archetypes en element, kijken we samen welke invloed die hebben gehad op je levenspad en ontwikkeling. En waar we wellicht met andere archetypes en elementen kunnen gaan werken. 

Daarnaast werk ik met het Keltisch levenswiel, om dichter bij je kern en bij je missie en vraagstukken te komen. Dat brengt je meer in balans. 

We bezoeken ook krachtplekken van onze verre voorouders om daar je inzichten te versterken.

“Als je in sjamanistische samenlevingen naar een medicijnman kwam en klaagde dat je ontmoedigd, moedeloos of depressief was, stelden ze een van de volgende vier vragen: wanneer ben je gestopt met dansen? Wanneer ben je gestopt met zingen? Wanneer ben je niet meer betoverd door verhalen? Wanneer vond je geen troost meer in stilte?
— Angeles Arien

 

Optioneel voor extra inzicht: microdosering Nederlandse truffels 

Onze inheemse voorouders gebruikten duizenden jaren geleden hallucinerende middelen om hun ervaringen en inzichten te intensiveren. Er zijn bijvoorbeeld restanten gevonden van een brouwsel van bilzekruid, mandragora en jimson wiet. Ook vond men diverse hallucinerende kruiden en paddenstoelen in bier en mede (honingwijn). 

Ik heb al jaren ervaring met microdoseringen van Nederlandse truffels om mijn bewustzijn te vergroten en mijn creativiteit een boost te geven. Desgewenst kan ik deze microdosering integreren in de individuele coaching voor nog meer effectiviteit. Om je persoonlijke inzichten en transformatie nog dieper te laten gaan.

Veel mensen ervaren remmingen om psilocibyne – de werkzame stof in deze truffels – te gebruiken. Als ervaringsdeskundige kan ik je hierbij begeleiden en ondersteunen. Ik gebruik de betrouwbare en effectieve producten en het bijgaande protocol van Earth Resonance, van gecertificeerde Nederlandse bodem 

Nog drie manieren om je oerkracht te activeren:
Natuur-retraite (groep)

Stilte-retraite (individueel)

Stamonderzoek (individueel en familie(bedrijf))

OERKRACHT